Bog & idéAgnes Ringer

Bøger skrevet af Agnes Ringer

Læs mere om Agnes Ringer
2 produkter
2 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje
Brug gruppen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brug gruppenRandi Luggin
440,96 DKK
Hæftet
(0)
Brug gruppen

Mere om Agnes Ringer

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Agnes Ringer. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ringer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Brug gruppen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Agnes Ringer

Der er to tilgængelige bøger af Agnes Ringer hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Ringers bøger kommer i samtlige formater. Ringers bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agnes Ringers "Psykiatrisk sygepleje"

Det er muligt at købe Agnes Ringers "Psykiatrisk sygepleje" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Agnes Ringer "Brug gruppen"

"Brug gruppen" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Agnes Ringer