Bog & idéAgnes Wold

Bøger skrevet af Agnes Wold

Læs mere om Agnes Wold
3 produkter
3 produkter
Håndbog for nye forældre
Håndbog for nye forældreCecilia Chrapkowska
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog for nye forældre
Människans normalflora
Människans normalfloraIngegerd Adlerberth
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Människans normalflora
Inflammation
InflammationAgnes Wold
829,95 DKK
Hæftet
(0)
Inflammation

Mere om Agnes Wold

Hvis du er på jagt efter en bog fra Agnes Wold, tilbyder vi et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Wolds udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Agnes Wolds bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Människans normalflora" udgivet af Studentlitteratur - "Inflammation" udgivet af Liber AB - "Håndbog for nye forældre" udgivet af Rosinante

Bøger af Agnes Wold

Agnes Wold har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Wolds bøger fås blot som hæftet. Wolds bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Människans normalflora" af Agnes Wold

"Människans normalflora" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk og er publiceret af Studentlitteratur.

Agnes Wold "Inflammation"

Det er muligt at købe Agnes Wolds "Inflammation" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Liber AB.
Detaljer
Fulde navn:
Agnes Wold