Bog & idéAgneta Jonsson (red.)

Bøger skrevet af Agneta Jonsson (red.)

Læs mere om Agneta Jonsson (red.)
1 produkter
1 produkter
Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lek
Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lekAgneta Jonsson (red.)
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lek

Mere om Agneta Jonsson (red.)

Agneta Jonsson (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lek". Den er publiceret af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lek" af Agneta Jonsson (red.)

"Barnehagens yngste barn : perspektiv på omsorg, læring og lek" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Agneta Jonsson (red.)