Bog & idéAgneta Ney

Bøger skrevet af Agneta Ney

Læs mere om Agneta Ney
2 produkter
2 produkter
Bland ormar och drakar
Bland ormar och drakarAgneta Ney
289,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Bland ormar och drakar
Vänskap mellan kvinnor på vikingatiden : om urval och historieskrivning i de isländska sagorna
Vänskap mellan kvinnor på vikingatiden : om urval och historieskrivning i de isländska sagornaom urval och historieskrivning i de isländska sagorna
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Vänskap mellan kvinnor på vikingatiden : om urval och historieskrivning i de isländska sagorna

Mere om Agneta Ney

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Agneta Ney. Bogen hedder "Bland ormar och drakar". Den er publiceret af Nordic Academic Press på svensk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agneta Neys "Bland ormar och drakar"

Det er muligt at købe Agneta Neys "Bland ormar och drakar" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Nordic Academic Press, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ney, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Agneta Ney