Bog & idéAgnete Andersen

Bøger skrevet af Agnete Andersen

Læs mere om Agnete Andersen
2 produkter
2 produkter
Ligestillingslovene bd. 2
Ligestillingslovene bd. 2Agnete Andersen
1719,95 DKK
EBOG
(0)
Ligestillingslovene bd. 2
Barselsregler
BarselsreglerAgnete Andersen
779,95 DKK
Paperback
(0)
Barselsregler

Mere om Agnete Andersen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger fra Agnete Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan skriver du SRP, 2. udg." udgivet af Forlaget Columbus - "Sådan skriver du SRP" udgivet af Columbus - "Barselsregler" udgivet af Karnov Group Denmark - "Ligestillingslovene bd. 2" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Ligestillingslovene med kommentarer Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselloven, barseludligningsloven og loven om forsikring, pension og lignende" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Agnete Andersens bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Agnete Andersen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Agnete Andersen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agnete Andersens "Sådan skriver du SRP, 2. udg."

Hos Bog & idé er "Sådan skriver du SRP, 2. udg." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Columbus, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Agnete Andersen "Sådan skriver du SRP"

"Sådan skriver du SRP" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete Andersen