Bog & idéAgnete Bruun Hansen

Bøger skrevet af Agnete Bruun Hansen

Læs mere om Agnete Bruun Hansen
2 produkter
2 produkter
Ny grundbog i tysk grammatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny grundbog i tysk grammatikElva Stenestad
422,96 DKK
Hæftet
(0)
Ny grundbog i tysk grammatik
Gyldendal tysk grammatik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gyldendal tysk grammatikElva Stenestad
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendal tysk grammatik

Mere om Agnete Bruun Hansen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Agnete Bruun Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bruun Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gyldendal tysk grammatik" udgivet af Gyldendal - "Ny grundbog i tysk grammatik" udgivet af Gyldendal - "Gyldendal tysk grammatik" udgivet af Gyldendal

Agnete Bruun Hansens bøger

Du kan finde tre bøger af Agnete Bruun Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Agnete Bruun Hansen kan købes i flere formater. Bøgerne af Bruun Hansen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agnete Bruun Hansens "Gyldendal tysk grammatik"

Hos Bog & idé er "Gyldendal tysk grammatik" tilgængelig som ebog. Med "Gyldendal tysk grammatik" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ny grundbog i tysk grammatik" af Agnete Bruun Hansen

Hos Bog & idé er "Ny grundbog i tysk grammatik" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete Bruun Hansen