Bog & idéAgnete Fog

Bøger skrevet af Agnete Fog

Læs mere om Agnete Fog
1 produkter
1 produkter
Worlds of English
Worlds of EnglishAnne Mette Finderup
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Worlds of English

Mere om Agnete Fog

Agnete Fog har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Fogs nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Agnete Fogs bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Worlds of English" udgivet af Systime - "Worlds of Fantasy" udgivet af Systime

Bøger af Agnete Fog

Agnete Fog har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Fogs bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Fog er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Worlds of English" af Agnete Fog

"Worlds of English" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Agnete Fog "Worlds of Fantasy"

"Worlds of Fantasy" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete Fog