Bog & idéAgnete L. Andersen

Bøger skrevet af Agnete L. Andersen

Læs mere om Agnete L. Andersen
4 produkter
4 produkter
Ligestillingslovene bind 2
Ligestillingslovene bind 2Christina D. Tvarnø
1859,95 DKK
Hardback
(0)
Ligestillingslovene bind 2
Ligestillingslovene bind 1
Ligestillingslovene bind 1Kirsten Precht & Christina D. Tvarnø
1399,95 DKK
Hardback
(0)
Ligestillingslovene bind 1
Ligestillingslovene med kommentarer Bind 2
Ligestillingslovene med kommentarer Bind 2Agnete L. Andersen
1719,95 DKK
EBOG
(0)
Ligestillingslovene med kommentarer Bind 2
Ligestillingslovene (bind 2)
Ligestillingslovene (bind 2)Agnete L. Andersen
1719,95 DKK
EBOG
(0)
Ligestillingslovene (bind 2)

Mere om Agnete L. Andersen

Agnete L. Andersen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ligestillingslovene bind 1" udgivet af Djøf Forlag - "Ligestillingslovene Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselsloven, barselsudligningsloven, lov om barselsudligning for selvstændigt erhvervsdrivende og lov om ligebehandling af kvinder og mænd i forbindelse med forsikring, pension og lignende finansie" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ligestillingslovene med kommentarer Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselsloven, barselsudligningsloven, lov om barselsudligning for selvstændigt erhvervsdrivende og lov om ligebehandling af kvinder og mænd i forbindelse med forsikring, pension og l" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Ligestillingslovene bind 1 & 2" udgivet af Jurist- og økonomiforbundet

Bøger af Agnete L. Andersen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Agnete L. Andersen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Agnete L. Andersen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ligestillingslovene bind 1" af Agnete L. Andersen

Hos Bog & idé er "Ligestillingslovene bind 1" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Agnete L. Andersen "Ligestillingslovene Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselsloven, barselsudligningsloven, lov om barselsudligning for selvstændigt erhvervsdrivende og lov om ligebehandling af kvinder og mænd i forbindelse med forsikring, pension og lignende finansie"

Hos Bog & idé er "Ligestillingslovene Ligebehandlingsloven, ligelønsloven, barselsloven, barselsudligningsloven, lov om barselsudligning for selvstændigt erhvervsdrivende og lov om ligebehandling af kvinder og mænd i forbindelse med forsikring, pension og lignende finansie" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Andersen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Agnete L. Andersen