Bog & idéAgnieszka Kalicka

Bøger skrevet af Agnieszka Kalicka

Læs mere om Agnieszka Kalicka
2 produkter
2 produkter
Efesto
EfestoAgnieszka Kalicka
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Efesto
Mephisto
MephistoAgnieszka Kalicka
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mephisto

Mere om Agnieszka Kalicka

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Agnieszka Kalicka. Det er "Efesto". Den er udgivet af SAGA Egmont på pol. "Efesto" er desuden tilknyttet serien "Mano d'onore".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Efesto" af Agnieszka Kalicka

Det er muligt at købe Agnieszka Kalickas "Efesto" som lydbog. Du kan desuden altid have "Efesto" af Agnieszka Kalicka med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Mano d'onore". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Agnieszka Kalicka skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agnieszka Kalicka