Bog & idéAgustin Martinez

Bøger skrevet af Agustin Martinez

Læs mere om Agustin Martinez
1 produkter
1 produkter
Monteperdido
STREAM
MonteperdidoAgustin Martinez
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Monteperdido

Mere om Agustin Martinez

Agustin Martinez har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Monteperdido". Den er udgivet af People's på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agustin Martinez' "Monteperdido"

"Monteperdido" er til salg som lydbog. Du kan derudover altid have "Monteperdido" af Agustin Martinez med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Martinez, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agustin Martinez