Bog & idéAhmad Durani

Bøger skrevet af Ahmad Durani

Læs mere om Ahmad Durani
2 produkter
2 produkter
Den særskilte etikette
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den særskilte etiketteAhmad Durani
398,36 DKK
Hardback
(0)
Den særskilte etikette
Små forfatteres fantastiske fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Små forfatteres fantastiske fortællingerAhmad Durani
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Små forfatteres fantastiske fortællinger

Mere om Ahmad Durani

Ahmad Durani har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Durani.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De 28 fortalinger" udgivet af Ungeforfattere.dk - "To syvende klassers fortællinger" udgivet af Ungeforfattere.dk - "Den nye generations fabelagtige fortællinger" udgivet af Ungeforfattere.dk - "Historier du skal læse inden du dør" udgivet af Ungeforfattere.dk - "De retskafnes haver" udgivet af Mangfoldighedsledelse.com - "De retskafnes haver" udgivet af Mangfoldighedsledelse.com - "Fra Helmand til Hellerup" udgivet af Mangfoldighedsledelse.com - "Små forfatteres fantastiske fortællinger" udgivet af Mangfoldighedsledelse.com

Bøger skrevet af Ahmad Durani

Ahmad Durani har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ahmad Durani kan købes i flere forskellige formater. Duranis bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De 28 fortalinger" af Ahmad Durani

Det er muligt at købe Ahmad Duranis "De 28 fortalinger" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Ungeforfattere.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"To syvende klassers fortællinger" af Ahmad Durani

"To syvende klassers fortællinger" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Ungeforfattere.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ahmad Durani