Bog & idéAhmad Mahmoud

Bøger skrevet af Ahmad Mahmoud

Læs mere om Ahmad Mahmoud
3 produkter
3 produkter
Sort land
STREAM
Sort LandAhmad Mahmoud
89,95 DKK
Lydbog
(13)
Sort Land
Sort land
Sort landAhmad Mahmoud
199,95 DKK
Hæftet
(13)
Sort land
Sort land
Sort landAhmad Mahmoud
119,95 DKK
EBOG
(13)
Sort land

Mere om Ahmad Mahmoud

Der er flere bøger skrevet af Ahmad Mahmoud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Mahmouds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sort land" udgivet af People'sPress - "Sort Land" udgivet af People'sPress - "Sort land - LYDBOG" udgivet af People'sPress - "Sort land" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Ahmad Mahmoud

Du kan bestille fire bøger af Ahmad Mahmoud her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Mahmouds bøger kommer i forskellige formater. Mahmouds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af People'sPress.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ahmad Mahmouds "Sort land"

"Sort land" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Sort land" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Ahmad Mahmoud "Sort Land"

"Sort Land" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Sort Land" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ahmad Mahmoud