Bog & idéAhmed Akkari & Martin Kjær Jensen

Bøger skrevet af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen

Læs mere om Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen
1 produkter
1 produkter
Min afsked med islamismen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min afsked med islamismenAhmed Akkari & Martin Kjær Jensen
248,96 DKK
Hæftet
(6)
Min afsked med islamismen

Mere om Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen. På listen nedenfor har du de seneste af Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min afsked med islamismen" udgivet af BT¤i samarbejde med People's Press - "Min afsked med islamismen" udgivet af Berlingske Media¤i samarbejde med People'sPress

Bøger af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen

Du kan købe to bøger af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensens "Min afsked med islamismen"

Det er muligt at købe Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensens "Min afsked med islamismen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BT¤i samarbejde med People's Press.

"Min afsked med islamismen" af Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen

"Min afsked med islamismen" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Berlingske Media¤i samarbejde med People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ahmed Akkari & Martin Kjær Jensen