Bog & idéAino Havukainen

Bøger skrevet af Aino Havukainen

Læs mere om Aino Havukainen
5 produkter
5 produkter
Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historierAino Havukainen
315,36 DKK
Hardback
(0)
Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historier
Kalle og Palle, liv og værk
Kalle og Palle, liv og værkAino Havukainen
409,95 DKK
Hardback
(0)
Kalle og Palle, liv og værk
Kalle og Palle som detektiver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalle og Palle som detektiverAino Havukainen og Sami Toivonen
307,06 DKK
HARDBACK
(0)
Kalle og Palle som detektiver
Kalle og Palles forbløffende eventyrbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kalle og Palles forbløffende eventyrbogAino Havukainen
307,06 DKK
Hardback
(0)
Kalle og Palles forbløffende eventyrbog
Kalle og Palle på sommerlejr
Kalle og Palle på sommerlejrAino Havukainen
379,95 DKK
Hardback
(0)
Kalle og Palle på sommerlejr

Mere om Aino Havukainen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Aino Havukainen. På listen nedenfor ser du de seneste af Havukainens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historier" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle, liv og værk" udgivet af Turbine - "Veras store bog om maskiner" udgivet af Turbine - "Vera skal til lægen" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle i børnehave" udgivet af Turbine - "Kalle og Palles forbløffende eventyrbog" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle som detektiver" udgivet af Turbine - "Kalle og Palles sære bog om søvn" udgivet af Turbine - "Kalle og Palles forunderlige jul" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle, så er der mad!" udgivet af Turbine - "Kalle og Palles sære opfindelser gennem tiderne" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle i rummet" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle udenfor" udgivet af Turbine - "Fartbøllerne Max & Olivia" udgivet af Turbine - "Vera i køkkenet" udgivet af Turbine - "Vera besøger dyrene på gården" udgivet af Turbine - "Kalle og Palle som superhelte" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Aino Havukainen

Aino Havukainen har 17 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Aino Havukainen fås i forskellige formater. Havukainens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historier" af Aino Havukainen

Hos Bog & idé er "Kalle og Palle, det grufulde monster-monster og andre sære historier" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

"Kalle og Palle, liv og værk" af Aino Havukainen

"Kalle og Palle, liv og værk" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aino Havukainen