Bog & idéAischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)

Bøger skrevet af Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)

Læs mere om Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)
1 produkter
1 produkter
Syv mod Theben
BOEGERTILSTAERKPRIS
Syv mod ThebenAischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)
107,86 DKK
Hæftet
(1)
Syv mod Theben

Mere om Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Syv mod Theben". Det er Museum Tusculanum, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)s "Syv mod Theben"

Det er muligt at købe Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)s "Syv mod Theben" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Aischylos. Christian Dahl & Marcel L. Lech (ovs.)