Bog & idéAksel Bertelsen

Bøger skrevet af Aksel Bertelsen

Læs mere om Aksel Bertelsen
5 produkter
5 produkter
Psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser
Psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelserAksel Bertelsen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser
Present State Examination
Present State ExaminationKamilla Pedersen
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Present State Examination
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Psykiatri
PsykiatriLone Lading Katballe
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatri
De psykiatriske diagnoser
De psykiatriske diagnoserPovl Munk-Jørgensen og Per Bech
199,95 DKK
Hæftet
(1)
De psykiatriske diagnoser

Mere om Aksel Bertelsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Aksel Bertelsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bertelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Present State Examination" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk ordbog" udgivet af HansReitzels - "Psykiatri " i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Matematik i middelalderen" udgivet af L&R Uddannelse - "Når matematikken slår rødder" udgivet af Systime - "Tre dage hos Galileo" udgivet af Systime - "Genetiske fodspor" udgivet af Systime - "De psykiatriske diagnoser" udgivet af PsykiatriFondens Forlag - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Statistik med matematik" udgivet af Systime - "Psykiske lidelser og adfærdsmæssige forstyrrelser" udgivet af Gyldendal

Bøger af Aksel Bertelsen

Du kan bestille 11 bøger af Aksel Bertelsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Aksel Bertelsen kommer i et udvalg af formater. Aksel Bertelsen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aksel Bertelsens "Present State Examination"

Hos Bog & idé er "Present State Examination" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Aksel Bertelsen "Psykiatrisk ordbog"

"Psykiatrisk ordbog" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Psykiatrisk ordbog" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel Bertelsen