Bog & idéAksel Tjora

Bøger skrevet af Aksel Tjora

Læs mere om Aksel Tjora
3 produkter
3 produkter
Kvalitativ analyse
Kvalitativ analyseKaspar Villadsen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitativ analyse
ADHD og det disiplinerte samfunn
ADHD og det disiplinerte samfunnLisbeth Levang (red.)
479,95 DKK
Hæftet
(0)
ADHD og det disiplinerte samfunn
Samhandling for helse
Samhandling for helseAksel Tjora
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Samhandling for helse

Mere om Aksel Tjora

Aksel Tjora har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Tjora.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Aksel Tjoras bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvalitative forskningsmetoder i praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Bysamfunn" udgivet af Universitetsforlaget - "Kvalitative forskningsmetoder i praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kvalitativ analyse" udgivet af Gyldendal - "ADHD og det disiplinerte samfunn" udgivet af Fagbokforlaget - "Samhandling for helse" udgivet af Gyldendal akademisk - "Kvalitative forskningsmetoder i praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Digitale pasienter" udgivet af Gyldendal akademisk

Aksel Tjoras bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Aksel Tjora hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Tjora kommer kun som hæftet. Bøgerne af Tjora er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Aksel Tjoras "Kvalitative forskningsmetoder i praksis"

Det er muligt at købe Aksel Tjoras "Kvalitative forskningsmetoder i praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

Aksel Tjora "Bysamfunn"

"Bysamfunn" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Aksel Tjora