Bog & idéAlain Gehin

Bøger skrevet af Alain Gehin

Læs mere om Alain Gehin
1 produkter
1 produkter
Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknogler
Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknoglerAlain Gehin
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknogler

Mere om Alain Gehin

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Alain Gehin. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Gehin.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknogler" udgivet af Forlaget Kiwi - "Atlas over manipulationsteknikker for kranie- og ansigtsknogler " udgivet af Kiwi

Alain Gehins bøger

Du kan bestille to bøger af Alain Gehin her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Gehins bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Gehin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknogler" af Alain Gehin

Det er muligt at købe Alain Gehins "Atlas over manipulations-teknikker for kranie og ansigtsknogler" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Kiwi, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Atlas over manipulationsteknikker for kranie- og ansigtsknogler " af Alain Gehin

Det er muligt at købe Alain Gehins "Atlas over manipulationsteknikker for kranie- og ansigtsknogler " som spiralryg. Endnu en af Alain Gehin fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kiwi.
Detaljer
Fulde navn:
Alain Gehin