Bog & idéAlan M. Hultquist

Bøger skrevet af Alan M. Hultquist

Læs mere om Alan M. Hultquist
1 produkter
1 produkter
Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?Alan M. Hultquist
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?

Mere om Alan M. Hultquist

Du kan kun bestille en enkelt bog af Alan M. Hultquist her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk. "Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?" er desuden udgivet i serien "Skal jeg fortælle dig om -?".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?" af Alan M. Hultquist

"Skal jeg fortælle dig om ordblindhed?" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Skal jeg fortælle dig om -?". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Alan M. Hultquist fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alan M. Hultquist