Bog & idéAlbert Sánchez Piñol

Bøger skrevet af Albert Sánchez Piñol

Læs mere om Albert Sánchez Piñol
1 produkter
1 produkter
Uhyret på Sankt Helena
Uhyret på Sankt HelenaAlbert Sánchez Piñol
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Uhyret på Sankt Helena

Mere om Albert Sánchez Piñol

Der er en del bøger skrevet af Albert Sánchez Piñol til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Piñols seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pandora i Congo" udgivet af Samleren - "Kold hud" udgivet af Samleren

Bøger skrevet af Albert Sánchez Piñol

Du kan finde to bøger af Albert Sánchez Piñol her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Piñol som hæftet. Piñols bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Samleren.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pandora i Congo" af Albert Sánchez Piñol

"Pandora i Congo" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samleren, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Albert Sánchez Piñol "Kold hud"

Det er muligt at købe Albert Sánchez Piñols "Kold hud" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samleren.
Detaljer
Fulde navn:
Albert Sánchez Piñol