Bog & idéAlbert Scherfig

Bøger skrevet af Albert Scherfig

Læs mere om Albert Scherfig
2 produkter
2 produkter
Det Fængslede Menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Fængslede MenneskeRosa Luxemburg
182,56 DKK
Paperback
(0)
Det Fængslede Menneske
Brødrene Nielsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brødrene NielsenAlbert Scherfig
165,96 DKK
Indbundet
(1)
Brødrene Nielsen

Mere om Albert Scherfig

Albert Scherfig har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Scherfigs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Fængslede Menneske" udgivet af Baggrund - "Brødrene Nielsen" udgivet af Nemo

Albert Scherfigs bøger

Albert Scherfig har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Albert Scherfig bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Scherfig er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Albert Scherfigs "Det Fængslede Menneske"

Hos Bog & idé er "Det Fængslede Menneske" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Baggrund.

Albert Scherfig "Brødrene Nielsen"

Hos Bog & idé er "Brødrene Nielsen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nemo.
Detaljer
Fulde navn:
Albert Scherfig