Bog & idéAlberto de la Rocha

Bøger skrevet af Alberto de la Rocha

Læs mere om Alberto de la Rocha
3 produkter
3 produkter
Fading of the Light: A Love Story
STREAM
Fading of the Light: A Love StoryAlbert A. Anderson
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Fading of the Light: A Love Story
El celado
El celadoAlberto de la Rocha
59,95 DKK
Lydbog
(0)
El celado
Ponzoña
PonzoñaAlberto de la Rocha
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Ponzoña

Mere om Alberto de la Rocha

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Alberto de la Rocha. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra de la Rocha.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Ponzoña" udgivet af SAGA Egmont - "El celado" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Alberto de la Rochas bøger

Du kan bestille to bøger af Alberto de la Rocha her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra de la Rocha som lydbog. Bøgerne af de la Rocha er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alberto de la Rochas "Ponzoña"

"Ponzoña" er tilgængelig online som lydbog. Du kan derudover altid have "Ponzoña" af Alberto de la Rocha med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.

"El celado" af Alberto de la Rocha

Det er muligt at købe Alberto de la Rochas "El celado" som lydbog. Når du køber "El celado" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Alberto de la Rocha