Bog & idéAleksa Okanovic

Bøger skrevet af Aleksa Okanovic

Læs mere om Aleksa Okanovic
3 produkter
3 produkter
Natterædsel
NatterædselAleksa Okanovic
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Natterædsel
Natterædsel
NatterædselAleksa Okanovic
79,95 DKK
EBOG
(8)
Natterædsel
Natterædsel
STREAM
NatterædselAleksa Okanovic
119,95 DKK
Lydbog
(8)
Natterædsel

Mere om Aleksa Okanovic

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Aleksa Okanovic. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Okanovic.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Leporello" udgivet af Arena - "Diamond, dust, shoes" udgivet af Drama - "Seks danske enaktere 2003" udgivet af Drama

Mere om Aleksa Okanovics bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Aleksa Okanovic hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Aleksa Okanovic bøger i udvalgte formater. Okanovics bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aleksa Okanovics "Leporello"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Aleksa Okanovic. Det er Arena, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Diamond, dust, shoes" af Aleksa Okanovic

Hos Bog & idé er "Diamond, dust, shoes" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Drama, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksa Okanovic