Bog & idéAleksander Pusjkin

Bøger skrevet af Aleksander Pusjkin

Læs mere om Aleksander Pusjkin
1 produkter
1 produkter
Russisk romantik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Russisk romantikAleksandr Pusjkin
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Russisk romantik

Mere om Aleksander Pusjkin

Du kan kun købe en enkelt bog af Aleksander Pusjkin her hos Bog & idé. Bogen hedder "Dæmonen". Det er Hovedland, der har udgivet den på dansk. "Dæmonen" er desuden tilknyttet serien "Russisk romantik".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Aleksander Pusjkins "Dæmonen"

Hos Bog & idé er "Dæmonen" tilgængelig som e-bog. "Dæmonen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Russisk romantik". Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Pusjkin, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksander Pusjkin