Bog & idéAleksandra Rak

Bøger skrevet af Aleksandra Rak

Læs mere om Aleksandra Rak
7 produkter
7 produkter
Gloria
GloriaAleksandra Rak
9,95 DKK
Lydbog
(0)
Gloria
Quaramonte
QuaramonteAleksandra Rak
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Quaramonte
Kiedy uciekam
Kiedy uciekamAleksandra Rak
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kiedy uciekam
Echo
EchoAleksandra Rak
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Echo
Kiedy znajduję
Kiedy znajdujęAleksandra Rak
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kiedy znajduję
Kiedy zostaję
Kiedy zostajęAleksandra Rak
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kiedy zostaję
Kiedy szukam
Kiedy szukamAleksandra Rak
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Kiedy szukam

Mere om Aleksandra Rak

Aleksandra Rak har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Rak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Gloria" udgivet af SAGA Egmont - "Kiedy uciekam" i serien "Prowadź mnie" udgivet af SAGA Egmont - "Echo" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Aleksandra Rak

Aleksandra Rak har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Raks bøger kommer kun som lydbog. Bøgerne af Rak er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Gloria" af Aleksandra Rak

Det er muligt at købe Aleksandra Raks "Gloria" som lydbog. Du kan også altid have "Gloria" af Aleksandra Rak med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.

"Kiedy uciekam" af Aleksandra Rak

Hos Bog & idé er "Kiedy uciekam" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Kiedy uciekam" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Prowadź mnie". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Aleksandra Rak