Bog & idéAlex Cross

Bøger skrevet af Alex Cross

Læs mere om Alex Cross
2 produkter
2 produkter
Et justitsmord for meget
Et justitsmord for megetAlex Cross
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Et justitsmord for meget
Et justitsmord for meget
Et justitsmord for megetAlex Cross
139,95 DKK
EBOG
(0)
Et justitsmord for meget

Mere om Alex Cross

Hvis du mangler en bog skrevet af Alex Cross, har du et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Cross.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et justitsmord for meget" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Et justitsmord for meget" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Freedom" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Freedom" udgivet af Forlaget mellemgaard

Mere om Alex Cross' bøger

Du kan bestille fire bøger af Alex Cross her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Alex Cross bøger i samtlige formater. Cross' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alex Cross' "Et justitsmord for meget"

"Et justitsmord for meget" er tilgængelig som ebog. "Et justitsmord for meget" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Et justitsmord for meget" af Alex Cross

"Et justitsmord for meget" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Cross