Bog & idéAlex Eisenberg

Bøger skrevet af Alex Eisenberg

Læs mere om Alex Eisenberg
4 produkter
4 produkter
Theresienstadt elegi
STREAM
Theresienstadt elegiAlex Eisenberg
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Theresienstadt elegi
Theresienstadt elegi
Theresienstadt elegiAlex Eisenberg
49,95 DKK
EBOG
(0)
Theresienstadt elegi
Enhjørning
EnhjørningAlex Eisenberg
79,95 DKK
EBOG
(0)
Enhjørning
Løbet
LøbetAlex Eisenberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Løbet

Mere om Alex Eisenberg

Alex Eisenberg har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Eisenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Theresienstadt elegi" udgivet af Saga - "Theresienstadt elegi" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Enhjørning" udgivet af SAGA Egmont - "Løbet" udgivet af SAGA Egmont - "Theresienstadt elegi" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Alex Eisenberg

Alex Eisenberg har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Alex Eisenberg bøger i flere forskellige formater. Eisenbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Eisenbergs "Theresienstadt elegi"

Det er muligt at købe Alex Eisenbergs "Theresienstadt elegi" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Theresienstadt elegi" af Alex Eisenberg

Det er muligt at købe Alex Eisenbergs "Theresienstadt elegi" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Theresienstadt elegi" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Eisenberg