Bog & idéAlex Michaelides

Bøger skrevet af Alex Michaelides

Læs mere om Alex Michaelides
6 produkter
6 produkter
The Silent Patient
The Silent PatientAlex Michaelides
149,95 DKK
Paperback
(0)
The Silent Patient
Den tavse patient
STREAM
Den tavse patientAlex Michaelides
159,95 DKK
Lydbog
(50)
Den tavse patient
The Fury
TILBUD
The FuryAlex Michaelides
129,95 DKK179,95 DKK
Paperback
(0)
The Fury
Den tavse patient
Den tavse patientAlex Michaelides
159,95 DKK
EBOG
(50)
Den tavse patient
Jomfruerne
JomfruerneAlex Michaelides
179,95 DKK
EBOG
(10)
Jomfruerne
Jomfruerne
STREAM
JomfruerneAlex Michaelides
179,95 DKK
Lydbog
(10)
Jomfruerne

Mere om Alex Michaelides

Hvis du søger en bog af Alex Michaelides, finder du et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Michaelides' udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Alex Michaelides' bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Maidens" udgivet af Weidenfeld & Nicolson - "Jomfruerne" udgivet af Hr. Ferdinand - "Den tavse patient" udgivet af Hr. Ferdinand - "Den tavse patient" udgivet af Hr. Ferdinand - "Den tavse patient" udgivet af Hr. Ferdinand - "Den tavse patient" udgivet af Hr. Ferdinand - "The Silent Patient" udgivet af Orion - "The Silent Patient" udgivet af Orion

Mere om Alex Michaelides' bøger

Du kan finde otte bøger af Alex Michaelides her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Michaelides' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Michaelides er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alex Michaelides' "The Maidens"

"The Maidens" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Weidenfeld & Nicolson.

Alex Michaelides "Jomfruerne"

Det er muligt at købe Alex Michaelides' "Jomfruerne" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hr. Ferdinand.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Michaelides