Bog & idéAlex Uth

Bøger skrevet af Alex Uth

Læs mere om Alex Uth
1 produkter
1 produkter
Mulm - Det hungrende mørke
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mulm - Det hungrende mørkeAlex Uth
249,95 DKK
Hardback
(2)
Mulm - Det hungrende mørke

Mere om Alex Uth

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Alex Uth. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Uths udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mulm - Det hungrende mørke" udgivet af Calibat - "Marskens hemmelighed" i serien "De sorte drager" udgivet af Gyldendal - "Marskens konge" udgivet af People's Press Jr. - "Marskens hemmelighed" i serien "De sorte drager" udgivet af Phabel

Bøger skrevet af Alex Uth

Der er fire tilgængelige bøger af Alex Uth hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Alex Uth kommer i flere formater. Uth har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alex Uths "Mulm - Det hungrende mørke"

"Mulm - Det hungrende mørke" er tilgængelig online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Calibat.

"Marskens hemmelighed" af Alex Uth

Hos Bog & idé er "Marskens hemmelighed" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af serien "De sorte drager". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alex Uth