Bog & idéAlexander Ahndoril

Bøger skrevet af Alexander Ahndoril

Læs mere om Alexander Ahndoril
2 produkter
2 produkter
Playground
PlaygroundLars Kepler
169,95 DKK
Paperback
(0)
Playground
Diplomaten
DiplomatenAlexander Ahndoril
199,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Diplomaten

Mere om Alexander Ahndoril

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Alexander Ahndoril. Bogen hedder "Diplomaten". Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret den på svensk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexander Ahndorils "Diplomaten"

"Diplomaten" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Ahndoril, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Ahndoril
Født:
20. januar 1967