Bog & idéAlexander Herz

Bøger skrevet af Alexander Herz

Læs mere om Alexander Herz
1 produkter
1 produkter
Sprængte lænker
Sprængte lænkerAlexander Herz
30,95 DKK
e-bog
(0)
Sprængte lænker

Mere om Alexander Herz

Der er blot én bog af Alexander Herz tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sprængte lænker". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret den på dansk. "Sprængte lænker" er desuden udgivet i serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alexander Herz' "Sprængte lænker"

"Sprængte lænker" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Sprængte lænker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Herz' serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Herz, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Herz