Bog & idéAlexander Sokol

Bøger skrevet af Alexander Sokol

Læs mere om Alexander Sokol
1 produkter
1 produkter
An introduction to stochastic integration with respect to continuous semimartingales
An introduction to stochastic integration with respect to continuous semimartingalesWilliam Marvin Jr
39,95 DKK
EBOG
(0)
An introduction to stochastic integration with respect to continuous semimartingales

Mere om Alexander Sokol

Der er blot én bog af Alexander Sokol tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Advanced probability". Den er publiceret af Department of Mathematical Sciences, University of Copenhagen på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Advanced probability" af Alexander Sokol

Hos Bog & idé er "Advanced probability" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Department of Mathematical Sciences, University of Copenhagen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Alexander Sokol fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alexander Sokol