Bog & idéAlexandra Krautwald

Bøger skrevet af Alexandra Krautwald

Læs mere om Alexandra Krautwald
6 produkter
6 produkter
Oplagt
BOEGERTILSTAERKPRIS
OplagtMettelene Jellinggaard & Alexandra Krautwald
206,96 DKK
Hæftet
(1)
Oplagt
Unge generationer på arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unge generationer på arbejdeAlexandra Krautwald
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Unge generationer på arbejde
Strategi-implementering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strategi-implementeringRudi Landsdorf
359,96 DKK
Indbundet
(1)
Strategi-implementering
Strategi implementering
Strategi implementeringAlexandra Krautwald
299,00 DKK
e-bog
(1)
Strategi implementering
Sunde penge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sunde pengeAlexandra Krautwald
265,56 DKK
Hæftet
(1)
Sunde penge
Unge generationer på arbejde
Unge generationer på arbejdeAlexandra Krautwald
209,95 DKK
EBOG
(2)
Unge generationer på arbejde

Mere om Alexandra Krautwald

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Alexandra Krautwald. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krautwald.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sunde penge" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Unge generationer på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Unge generationer på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Strategi implementering" udgivet af L&R Business - "Oplagt" udgivet af Djøf Forlag - "Strategi implementering" udgivet af L&R Business

Mere om Alexandra Krautwalds bøger

Alexandra Krautwald har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Alexandra Krautwald bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Krautwald er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alexandra Krautwalds "Sunde penge"

"Sunde penge" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Alexandra Krautwald "Unge generationer på arbejde"

Hos Bog & idé er "Unge generationer på arbejde" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Unge generationer på arbejde" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandra Krautwald