Bog & idéAlexandre Dumas den yngre

Bøger skrevet af Alexandre Dumas den yngre

Læs mere om Alexandre Dumas den yngre
1 produkter
1 produkter
Kameliadamen
BOEGERTILSTAERKPRIS
KameliadamenAlexandre Dumas den yngre
248,96 DKK
Hardback
(0)
Kameliadamen

Mere om Alexandre Dumas den yngre

Der er kun én bog af Alexandre Dumas den yngre tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kameliadamen". Den er udgivet af Alias Forlag APS på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexandre Dumas den yngres "Kameliadamen"

Det er muligt at købe Alexandre Dumas den yngres "Kameliadamen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Alias Forlag APS, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Alexandre Dumas den yngre skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alexandre Dumas den yngre