Bog & idéAlexis de Tocqueville

Bøger skrevet af Alexis de Tocqueville

Læs mere om Alexis de Tocqueville
5 produkter
5 produkter
Demokrati i Amerika I + II
Demokrati i Amerika I + IIAlexis de Tocqueville
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Demokrati i Amerika I + II
Tocqueville, éthique et politique
Tocqueville, éthique et politiqueAlexis de Tocqueville
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Tocqueville, éthique et politique
100 Quotes by Alexis de Tocqueville
STREAM
100 Quotes by Alexis de TocquevilleAlexis de Tocqueville
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 Quotes by Alexis de Tocqueville
100 citations d'Alexis de Tocqueville
100 citations d'Alexis de TocquevilleAlexis de Tocqueville
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations d'Alexis de Tocqueville
Frihed - lighed
Frihed - lighedAlexis de Tocqueville
69,00 DKK
EBOG
(0)
Frihed - lighed

Mere om Alexis de Tocqueville

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Alexis de Tocqueville. På listen nedenfor har du de seneste af Tocquevilles udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Demokrati i Amerika I+II" udgivet af Informations Forlag - "Demokrati i Amerika" udgivet af Information - "Frihed - lighed" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Demokrati i Amerika" udgivet af Information

Alexis de Tocquevilles bøger

Alexis de Tocqueville har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Alexis de Tocqueville kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Tocqueville er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Alexis de Tocquevilles "Demokrati i Amerika I+II"

Det er muligt at købe Alexis de Tocquevilles "Demokrati i Amerika I+II" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Demokrati i Amerika" af Alexis de Tocqueville

"Demokrati i Amerika" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Information, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alexis de Tocqueville