Bog & idéAlf Ross

Bøger skrevet af Alf Ross

Læs mere om Alf Ross
1 produkter
1 produkter
Om ret og retfærdighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Om ret og retfærdighedAlf Ross
323,96 DKK
Indbundet
(1)
Om ret og retfærdighed

Mere om Alf Ross

Der er en del bøger af Alf Ross tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Ross' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om ret og retfærdighed" udgivet af Gyldendal - "Ret som teknik, kunst og videnskab" udgivet af DJØF

Mere om Alf Ross' bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Alf Ross hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun finde Ross' bøger som indbundet. Ross' bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alf Ross' "Om ret og retfærdighed"

"Om ret og retfærdighed" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Alf Ross "Ret som teknik, kunst og videnskab"

Det er muligt at købe Alf Ross' "Ret som teknik, kunst og videnskab" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er DJØF, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alf Ross