Bog & idéAlfred Jarry

Bøger skrevet af Alfred Jarry

2 produkter
2 produkter
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtningerAlfred Jarry
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger
LUST Classics : Le Surmâle
LUST Classics : Le SurmâleAlfred Jarry
9,95 DKK
EBOG
(0)
LUST Classics : Le Surmâle

Mere om Alfred Jarry

Der er kun én bog af Alfred Jarry tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger". Det er Basilisk, der har publiceret den på dansk. "Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger" er desuden en del af serien "Babelserien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger" af Alfred Jarry

"Patafysikeren Doktor Faustrolls bedrifter og betragtninger" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Babelserien". Det er Basilisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Jarry, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alfred Jarry