Bog & idéAlice Apel Hartvig

Bøger skrevet af Alice Apel Hartvig

Læs mere om Alice Apel Hartvig
1 produkter
1 produkter
Frk. Skrumps grønne middagsretter
Frk. Skrumps grønne middagsretterAlice Apel Hartvig
149,95 DKK
EBOG
(0)
Frk. Skrumps grønne middagsretter

Mere om Alice Apel Hartvig

Du kan kun bestille en enkelt bog af Alice Apel Hartvig her hos Bog & idé. Det er "Frk. Skrumps grønne middagsretter". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alice Apel Hartvigs "Frk. Skrumps grønne middagsretter"

"Frk. Skrumps grønne middagsretter" er tilgængelig som ebog. Med "Frk. Skrumps grønne middagsretter" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Apel Hartvig, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Apel Hartvig