Bog & idéAlice Kongsted

Bøger skrevet af Alice Kongsted

Læs mere om Alice Kongsted
1 produkter
1 produkter
Ryggen
RyggenPer Lind
799,95 DKK
Bog
(0)
Ryggen

Mere om Alice Kongsted

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Alice Kongsted. På listen nedenfor ser du Kongsteds nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lumbal nerverodspåvirkning" udgivet af Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomedicin - "Ryggen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Alice Kongsted

Alice Kongsted har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Alice Kongsted kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kongsted er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alice Kongsteds "Lumbal nerverodspåvirkning"

Det er muligt at købe Alice Kongsteds "Lumbal nerverodspåvirkning" som e-bog. Med "Lumbal nerverodspåvirkning" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dansk Selskab for Kiropraktik og Klinisk Biomedicin, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Ryggen" af Alice Kongsted

"Ryggen" kan købes som bog. Endnu en af Alice Kongsted skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Kongsted