Bog & idéAlice Morgan

Bøger skrevet af Alice Morgan

Læs mere om Alice Morgan
1 produkter
1 produkter
Narrative samtaler
Narrative samtalerAlice Morgan
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Narrative samtaler

Mere om Alice Morgan

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger skrevet af Alice Morgan. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Morgans udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Narrativ terapi med børn og deres familier" i serien "Terapiserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Narrative samtaler" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Alice Morgan

Du kan bestille to bøger af Alice Morgan her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Morgan som hæftet. Alice Morgan bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Narrativ terapi med børn og deres familier" af Alice Morgan

Hos Bog & idé er "Narrativ terapi med børn og deres familier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Terapiserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Alice Morgan "Narrative samtaler"

"Narrative samtaler" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Morgans serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Morgan