Bog & idéAlice Olsen

Bøger skrevet af Alice Olsen

Læs mere om Alice Olsen
1 produkter
1 produkter
Læringsrejsen
LæringsrejsenAlice Olsen
279,95 DKK
EBOG
(1)
Læringsrejsen

Mere om Alice Olsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Alice Olsen. På listen nedenfor finder du Olsens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringsrejsen" udgivet af Dafolo A/S - "Læringsrejsen" i serien "Undervisning og læring i praksis" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Alice Olsen

Alice Olsen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Alice Olsen fås i flere formater. Olsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alice Olsens "Læringsrejsen"

"Læringsrejsen" findes på den digitale boghylde som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Læringsrejsen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.

Alice Olsen "Læringsrejsen"

"Læringsrejsen" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring i praksis". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Alice Olsen