Bog & idéAlicja Fenigsen

Bøger skrevet af Alicja Fenigsen

Læs mere om Alicja Fenigsen
4 produkter
4 produkter
Og på den anden side
Og på den anden sideAlicja Fenigsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Og på den anden side
Og på den anden side
STREAM
Og på den anden sideAlicja Fenigsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Og på den anden side
Der var så meget
Der var så megetAlicja Fenigsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Der var så meget
Der var så meget
STREAM
Der var så megetAlicja Fenigsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Der var så meget

Mere om Alicja Fenigsen

Alicja Fenigsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fenigsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Der var så meget" udgivet af Saga - "Og på den anden side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der var så meget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Og på den anden side" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der var så meget" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Alicja Fenigsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Alicja Fenigsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Alicja Fenigsen fås i flere forskellige formater. Fenigsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Alicja Fenigsens "Der var så meget"

"Der var så meget" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Og på den anden side" af Alicja Fenigsen

Det er muligt at købe Alicja Fenigsens "Og på den anden side" som lydbog. Når du køber "Og på den anden side" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Alicja Fenigsen