Bog & idéAllan Klitmøller

Bøger skrevet af Allan Klitmøller

Læs mere om Allan Klitmøller
1 produkter
1 produkter
Kommunal økonomisk styring
Kommunal økonomisk styringClaus-Arne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunal økonomisk styring

Mere om Allan Klitmøller

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Allan Klitmøller. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Klitmøller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af HansReitzels - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal - "Kommunal økonomisk styring" udgivet af Gyldendal

Mere om Allan Klitmøllers bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Allan Klitmøller hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Allan Klitmøller bøger i et udvalg af formater. Klitmøllers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunal økonomisk styring" af Allan Klitmøller

Det er muligt at købe Allan Klitmøllers "Kommunal økonomisk styring" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kommunal økonomisk styring" af Allan Klitmøller

"Kommunal økonomisk styring" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Klitmøller