Bog & idéAllan Krasnik

Bøger skrevet af Allan Krasnik

Læs mere om Allan Krasnik
3 produkter
3 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsen og sundhedspolitikAllan Krasnik
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsen og sundhedspolitik
Health services and health policy
Health services and health policyAllan Krasnik
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Health services and health policy

Mere om Allan Krasnik

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Allan Krasnik. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Krasnik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Munksgaard - "Asylbørn i Danmark" udgivet af Hans Reitzel - "Asylbørn i Danmark" udgivet af HansReitzels - "Health services and health policy" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedsvæsen og sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal - "Health services and health policy" udgivet af Gyldendal - "Klinisk Ordbog" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" udgivet af Gyldendal

Allan Krasniks bøger

Allan Krasnik har ni bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Allan Krasnik kommer i flere formater. Bøgerne af Krasnik er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" af Allan Krasnik

Det er muligt at købe Allan Krasniks "Sundhedsvæsen og Sundhedspolitik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Asylbørn i Danmark" af Allan Krasnik

Det er muligt at købe Allan Krasniks "Asylbørn i Danmark" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Asylbørn i Danmark" på din enhed og begynde at læse. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Allan Krasnik