Bog & idéAlmaz Mengesha Næsborg-Andersen

Bøger skrevet af Almaz Mengesha Næsborg-Andersen

Læs mere om Almaz Mengesha Næsborg-Andersen
1 produkter
1 produkter
Hyæner i natten
Hyæner i nattenAlmaz Mengesha Næsborg-Andersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hyæner i natten

Mere om Almaz Mengesha Næsborg-Andersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Almaz Mengesha Næsborg-Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Mengesha Næsborg-Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hyæner i natten" i serien "Audioteket" udgivet af Documentas - "Hyæner i natten" i serien "Audioteket" udgivet af Bog2

Bøger skrevet af Almaz Mengesha Næsborg-Andersen

Du kan købe to bøger af Almaz Mengesha Næsborg-Andersen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Almaz Mengesha Næsborg-Andersen bøger i forskellige formater. Mengesha Næsborg-Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hyæner i natten" af Almaz Mengesha Næsborg-Andersen

"Hyæner i natten" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Mengesha Næsborg-Andersens serie "Audioteket". Det er Documentas, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Almaz Mengesha Næsborg-Andersen "Hyæner i natten"

"Hyæner i natten" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Hyæner i natten" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Mengesha Næsborg-Andersens serie "Audioteket". Det er Bog2, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Almaz Mengesha Næsborg-Andersen