Bog & idéAmalie Linde

Bøger skrevet af Amalie Linde

Læs mere om Amalie Linde
1 produkter
1 produkter
Børneimporten - Et mørkt kapitel i fortællingen om udenlandsk adoption
STREAM
Børneimporten - Et mørkt kapitel i fortællingen om udenlandsk adoptionAmalie Linde
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Børneimporten - Et mørkt kapitel i fortællingen om udenlandsk adoption

Mere om Amalie Linde

Der findes mange bøger af Amalie Linde online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Lindes nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børneimporten" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Børneimporten" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Børneimporten - Et mørkt kapitel i fortællingen om udenlandsk adoption" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Amalie Lindes bøger

Du kan bestille tre bøger af Amalie Linde her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Amalie Linde kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Linde er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Amalie Lindes "Børneimporten"

Hos Bog & idé er "Børneimporten" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.

Amalie Linde "Børneimporten"

"Børneimporten" kan købes online som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Børneimporten" på din enhed og begynde at læse. Det er Kristeligt Dagblad, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amalie Linde