Bog & idéAmanda Hellberg og Eveline Johnson

Bøger skrevet af Amanda Hellberg og Eveline Johnson

Læs mere om Amanda Hellberg og Eveline Johnson
0 produkter

Mere om Amanda Hellberg og Eveline Johnson

Amanda Hellberg og Eveline Johnson har forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johnson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rødder & knolde" udgivet af Turbine Forlaget - "Vegetarisk junkfood" udgivet af Turbine

Mere om Amanda Hellberg og Eveline Johnsons bøger

Amanda Hellberg og Eveline Johnson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Johnson som hardback. Johnsons bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rødder & knolde" af Amanda Hellberg og Eveline Johnson

"Rødder & knolde" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Amanda Hellberg og Eveline Johnson "Vegetarisk junkfood"

Det er muligt at købe Amanda Hellberg og Eveline Johnsons "Vegetarisk junkfood" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amanda Hellberg og Eveline Johnson