Bog & idéAmette Meyer

Bøger skrevet af Amette Meyer

Læs mere om Amette Meyer
1 produkter
1 produkter
Ach so! Teil 3, Portfolio
Ach so! Teil 3, PortfolioFinn Sørensen
209,95 DKK
(0)
Ach so! Teil 3, Portfolio

Mere om Amette Meyer

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Amette Meyer. Bogen har titlen "Ach so! Teil 3, Portfolio". Det er Alinea, der har publiceret den på tysk. "Ach so! Teil 3, Portfolio" er desuden en del af serien "Ach so!".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Amette Meyers "Ach so! Teil 3, Portfolio"

Det er muligt at købe Amette Meyers "Ach so! Teil 3, Portfolio" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Ach so!". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Meyer, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amette Meyer