Bog & idéAmnon Lev

Bøger skrevet af Amnon Lev

Læs mere om Amnon Lev
5 produkter
5 produkter
Helbredets mysterium
Helbredets mysteriumAaron Antonovsky
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Helbredets mysterium
Den politiske filosofis historie
Den politiske filosofis historieClaus Bryld
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Den politiske filosofis historie
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
535,46 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles
BOEGERTILSTAERKPRIS
Filosofi og Politisk Tænkning hos AristotelesAmnon Lev
127,46 DKK
Hæftet
(0)
Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles
Indføring i retsfilosofien
Indføring i RetsfilosofienAmnon Lev
209,95 DKK
EBOG
(0)
Indføring i Retsfilosofien

Mere om Amnon Lev

Der er flere bøger skrevet af Amnon Lev online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Levs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indføring i retsfilosofien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Indføring i Retsfilosofien" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Filosofi og Politisk Tænkning hos Aristoteles " i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal

Mere om Amnon Levs bøger

Du kan bestille fire bøger af Amnon Lev her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Levs bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Lev skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Amnon Levs "Indføring i retsfilosofien"

Hos Bog & idé er "Indføring i retsfilosofien" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Lev, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Amnon Lev "Indføring i Retsfilosofien"

Det er muligt at købe Amnon Levs "Indføring i Retsfilosofien" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Amnon Lev