Bog & idéAmy Rogstad & Dr. Gareth Moore

Bøger skrevet af Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore

Læs mere om Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore
0 produkter

Mere om Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore

Du kan kun bestille en enkelt bog af Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Stjernehimlen". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet den på dansk. "Stjernehimlen" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stjernehimlen" af Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore

"Stjernehimlen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Moores serie "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Moore, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Amy Rogstad & Dr. Gareth Moore